Tobias

Tobias-mökki sijaitsee pihapiirissä huoltotilojen välittömässä läheisyydessä. Mökissä on yksi avoin tupatila, jossa sijaitsevat kerrosvuoteet 12 majoittujalle. Tuvassa on takka. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa Harjuhovissa. Mökin hintaan ei sisälly liinavaatteita. Peitot ja tyynyt löytyvät kaikille majoittujille.

Hinnasto

Pitkäjussi

Pitkäjussi on Pätkäjussin isoveli. Enemmän tilaa majoittua ja myös oleskelutila kämpän etuosassa. Mökissä on yksi avoin tupatila, jossa sijaitsevat kerrosvuoteet 12 majoittujalle. Tuvassa on takka. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa Harjuhovissa. Mökin hintaan ei sisälly liinavaatteita. Peitot ja tyynyt löytyvät kaikille majoittujille.

Hinnasto

Pätkäjussi

Partaharjun vanhin kämppä on vuodelta 1948! Tällä kämpällä olisi monta tarinaa kerrottavanaan vuosien varsilta. Mökissä on yksi avoin tupatila, jossa sijaitsevat kerrosvuoteet 9 majoittujalle. Tuvassa on takka. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa Harjuhovissa. Mökin hintaan ei sisälly liinavaatteita. Peitot ja tyynyt löytyvät kaikille majoittujille.

Hinnasto

Lintukoto

Lintukoto sijaitsee Salvos-järven rannalla. Mökissä on yksi avoin tupatila, jossa sijaitsevat kerrosvuoteet 10 majoittujalle. Tuvassa on takka. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa noin 150 metrin päässä Harjuhovissa. Mökin hintaan ei sisälly liinavaatteita. Peitot ja tyynyt löytyvät kaikille majoittujille.

Retkeläisten suosiossa on Lintukoto-mökki, jonka vieressä on tuulimylly pienellä kumpareella. Jotkut kertovat, että siellä voi jopa hieman kuulua kummia ääniä. Mene tiedä, mikä niitä aiheuttaa?

Hinnasto

Karhu

Karhu on Partaharjun tunnelmallisimpia kämppiä. Karhu-mökillä on “aina” omat käyttäjänsä. Mökin alakerrassa on pieni oleskelutila, takka sekä keittiö ja wc-tila. Majoitustilat ovat puoliparvella. Mökkiin mahtuu majoittumaan 6 – 7 henkilöä. Nimensä kämppä on saanut takassaan olevan mesikämmenen muotoisen kiven perusteella. Kämpässä majoittuvat nukahtavat Myllypuron iloiseen solinaan. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa Harjuhovissa. Mökin hintaan ei sisälly liinavaatteita. Peitot ja tyynyt löytyvät kaikille majoittujille.

Hinnasto

Hirvikoto

Hirvikoto sijaitsee Salvosjärven rannalla Lintukodon naapurissa. Mökissä on yksi avoin tupatila, jossa sijaitsevat kerrosvuoteet 10 majoittujalle. Tuvassa on takka. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa noin 150 metrin päässä Harjuhovissa. Mökin hintaan ei sisälly liinavaatteita. Peitot ja tyynyt löytyvät kaikille majoittujille.

Retkeläisten suosiossa on Hirvikoto-mökki, jonka vieressä on tuulimylly pienellä kumpareella. Jotkut kertovat, että siellä voi jopa hieman kuulua kummia ääniä. Mene tiedä, mikä niitä aiheuttaa?

Hinnasto