Tobias

Tobias-kämppä sijaitsee pihapiirissä huoltotilojen välittömässä läheisyydessä. Kämpässä on yksi avoin tupatila, jossa sijaitsevat kerrosvuoteet 12 majoittujalle. Tuvassa on takka. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa Harjuhovissa. Kämpän hintaan ei sisälly liinavaatteita. Peitot ja tyynyt löytyvät kaikille majoittujille.

Hinnasto

Pitkä-Jussi

Pitkä-Jussi on Pätkä-Jussin isoveli. Pitkä-Jussissa on enemmän tilaa majoittua ja kämpän etuosassa on myös oleskelutila. Kämpässä on yksi avoin tupatila, jossa sijaitsevat kerrosvuoteet 12 majoittujalle. Tuvassa on takka. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa Harjuhovissa. Kämpän hintaan ei sisälly liinavaatteita. Peitot ja tyynyt löytyvät kaikille majoittujille.

Hinnasto

Pätkä-Jussi

Partaharjukeskuksen vanhin kämppä, Pätkä-Jussi, on vuodelta 1948! Tällä kämpällä olisi monta tarinaa kerrottavanaan vuosien varsilta. Kämpässä on yksi avoin tupatila, jossa sijaitsevat kerrosvuoteet 9 majoittujalle. Tuvassa on takka. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa Harjuhovissa. Kämpän hintaan ei sisälly liinavaatteita. Peitot ja tyynyt löytyvät kaikille majoittujille.

Hinnasto

Karhu

Karhu on Partaharjukeskuksen tunnelmallisimpia kämppiä. Karhu-kämpällä on ”aina” omat käyttäjänsä. Kämpän alakerrassa on pieni oleskelutila, takka sekä keittiö ja wc-tila. Majoitustilat ovat puoliparvella. Kämppään mahtuu majoittumaan 6 – 7 henkilöä. Nimensä kämppä on saanut takassaan olevan mesikämmenen muotoisen kiven perusteella. Kämpässä majoittuvat nukahtavat Myllypuron iloiseen solinaan. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa Harjuhovissa. Kämpän hintaan ei sisälly liinavaatteita. Peitot ja tyynyt löytyvät kaikille majoittujille.

Hinnasto

Lintukoto

Lintukoto sijaitsee Salvos-järven rannalla, Vedenjakajareitistön varrella. Mökissä on yksi avoin tupatila, jossa sijaitsevat kerrosvuoteet 10 majoittujalle. Tuvassa on takka. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa noin 150 metrin päässä Harjuhovissa. Mökin hintaan ei sisälly liinavaatteita. Peitot ja tyynyt löytyvät kaikille majoittujille.

Retkeläisten suosiossa on Lintukoto-mökki, jonka vieressä on tuulimylly pienellä kumpareella. Jotkut kertovat, että siellä voi jopa hieman kuulua kummia ääniä. Mene tiedä, mikä niitä aiheuttaa?

Hinnasto

Hirvikoto

Hirvikoto sijaitsee Salvos-järven rannalla Lintukodon naapurissa, Vedenjakaja-reitistön varrella. Mökissä on yksi avoin tupatila, jossa sijaitsevat kerrosvuoteet 10 majoittujalle. Tuvassa on takka. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa noin 150 metrin päässä Harjuhovissa. Mökin hintaan ei sisälly liinavaatteita. Peitot ja tyynyt löytyvät kaikille majoittujille.

Retkeläisten suosiossa on Hirvikoto-mökki, jonka vieressä on tuulimylly pienellä kumpareella. Jotkut kertovat, että siellä voi jopa hieman kuulua kummia ääniä. Mene tiedä, mikä niitä aiheuttaa?

Hinnasto

MajoitusKämpät