Rantasauna

Kaunis hirsisaunamme sijaitsee omassa rauhassa Salvos-järven rannalla. Saunan takkahuoneella kokoontumistilat noin 15 – 20 hengen ryhmille. Takkahuoneella on verkkoyhteydet ja kokousvarustus.

Viihtyisästi sisustetuissa tiloissa rentoudut kokouksen tai juhlien jälkeen, vietät ystävien kanssa saunaillan tai järjestät erilaisia yritystilaisuuksia.

Löylyhuoneeseen mahtuu 20 saunojaa kerrallaan. Saunan jälkeen on mukava nauttia keittiömme valmistamia takkatuvan tarjoiluja.

Saunan päädyssä myös ulkonuotiopaikka. Talvikaudella avantouintimahdollisuus. Saunan yhteyteen on mahdollista varata palju. Terassilla on 30 paikkaa.

Tervetuloa nautiskelemaan!

Varusteluettelo (pdf)

Hinnasto

 

Pieni rantasauna

Pieni nostalginen, perinteinen, puulämmitteinen sauna Salvos-järven rannalla. Saunalla pieni pukuhuone/oleskelutila ja terassi. Asiakasryhmä huolehtii omatoimisesti saunan lämmittämisestä.

Hinnasto

Partahovin sauna

Päärakennuksen, Partahovin alakerrassa sijaitseva asiakassauna huonemajoittujien ja pienien ryhmien käyttöön.

 Hinnasto

Kivilän saunatupa

Erähenkinen, hirsinen sauna ja saunatupa sijaitsee Kivilän leirialueella Salvos-järven rannalla, liikuntareittien varrella. Päärakennukselta Partahovista on matkaa saunalle noin 500 metriä. Asiakasryhmät huolehtivat itse saunan lämmittämisestä ja tilan jälkisiivouksesta. Vesi on kannettava puulämmitteiselle saunalle.

Erinomainen taukopaikka ja tukikohta esimerkiksi retkihenkiseen TYHY-päivään.

Hinnasto

 

TilatSaunat